Hvorfor er Log møbler så populær?

Hvorfor er Log møbler så populær?

Kan nogen forklare, hvad der gør en simpel logtabel mere tiltrækkende for mange af os end et fint udskårne mahogni bord? Er det blot et spørgsmål om stil eller smag? For at være sikker, nogle log eller rustikke møbler blend ikke godt med hver udsmykning tema, og nogle af os ville placere en Adirondack stol med Chippendale kneehole skrivebord, men i mange indstillinger log møbler har ikke nogen lige.

I traditionel forstand, er de fleste møbler lavet af træ (som er intet mere end logfiler, som har været “tæmmes”). Men, log møbler er modsatte af de fleste konventionelle møbler. Traditionelle møbler beslutningstagere favor uberørte træ planker uden knaster eller pletter, mens log møbler bygherrer understrege knob, syge patches og endda træ bark.

Oftentimes konventionelle møbler vil indslag yndefulde linjer og delikat ben, mens log designs prale tyk, kraftig vertikaler og krydse medlemmer. Log møbler beslutningstagere stole ofte på side værktøjer mere end maskiner. Båndkniv og bugthøvl er væsentlige redskaber til skræl logs og foretage tons. Håndsave, stemmejern, økser og andet håndværktøj er fundet i hver log møbler crafter workshop.

Log møbler er praktiske og det vækker vores påskønnelse af menneskelige genialitet og opfindsomhed. I modsætning til konventionelle masseproducerede møbler er log møbler særligt karakteristisk at ingen to stykker ser det samme. Unikke i logfiler og plader sikrer, at hvert stykke udgør et enestående udseende. Log møbler er en form for naturlige, håndlavede freeform kunst.

Det er denne forfatters opfattelse, at det er fed og unik karakter af log møbler, der taler til os så tæt. Log møbler har en sjæl, der hvisker til os om vores fortid, hvor folk producerede møbler fra naturens råvarer leveres. Tidlige pionerer bygget log møbler ud af nødvendighed, terrassebrædder og det har bevaret en romantisk charme, der inspirerer tanker så dristige som at Westward ekspansion. Log møbler er fed og gutsy – endnu varme og indbydende. Det kan være enorme, men yndefuld og det giver os en måde at introducere naturen ind i vores hjem.

De mange svar til “Hvorfor log møbler er populære” er lige så forskellige som den håndværker, der fremstiller disse værker. Enkelhed, elegance, dristighed, historie, naturlige skønhed… der er en forskel mellem stil og karakter. Og det er grunden til log møbler er så populære.

Leave a Reply

Your email address will not be published.