Hvorfor forskellen i sikret friværdi lånerenter?

Sikret friværdi lån satser er på det mest konkurrencedygtige niveau for mange år i Det Forenede Kongerige. Med stigningen i huspriser over de sidste 10 år eller deromkring, er positive friværdi blevet en vigtig aktør, når det kommer til privatøkonomi. I dag, friværdi af mellem 100.000 og 200.000 er ikke usædvanligt, især blandt de hjem købere, der har købt ejendom, hvor priserne var på deres laveste i 1995 / 1996.

Sikret hjem ansvarlig lånekapital varierer mellem lån udbydere. På gennemsnit, aktuelle hjem ansvarlig lånekapital er mellem 6-9%, men hvis du ansøge om et hjem ansvarlig lånekapital med din eksisterende boliglån udbyder, du kan være stand til at sikre yderligere låntagning på friværdi til bedre priser. Desuden, hvis du har betalt din første pant og derefter ønsker at låne mod egenkapital i dit hjem – som kunne være den fulde værdi af dit hjem, hvis du har nogen andre lån sikret mod det – så vil du have en øget chance for at opnå fordelagtige priser o n lånet.

Hvorfor forskellen i sikret friværdi lånerenter?

Sikret hjem ansvarlig lånekapital satser bestemmes generelt af risikoen for, at långiver tager. Hvis en boligejer stadig afbetale deres første pant, ses et hjem ansvarlig lånekapital som en anden-afgift på ejendommen. Det betyder, lånhurtig.dk at skulle hjem ejer standard på tilbagebetalinger til det punkt, at ejendommen er repossessed, den første pant långiver vil hævde tilbage midler først før udlåneren af anden-charge egenkapital boliglån bliver et kig.

Når en bolig er repossessed er det normalt sælges på auktion af en repræsentant for det første lån selskab for at genvinde lånet udvides til den oprindelige hjemme ejer. Boliger på auktion kan sælges væsentlig under markedsværdien, afhængigt af mængden af lån, der er udestående mod den første pant. Det er derfor muligt, at et hjem på auktion fuldt ud ikke kan generobre det samlede beløb for udestående gæld på det, forlader udlåneren af anden-charge hjem ansvarlig lånekapital i en holdning af ikke fuldt inddrive ansvarlig lånekapital.

Givet denne potentielle scenario et hjem ansvarlig lånekapital er en større risiko for en långiver til at tage, og derfor medfører højere tilbagebetaling satser end et første realkreditlån. Fra låntagers perspektiv dog giver et hjem ansvarlig lånekapital stor værdi, som der er meget få andre låneprodukter tilgængelige på markedet at tilbyde priser så konkurrencedygtige som sikrede sig hjem ansvarlig lånekapital. En sikret hjem ansvarlig lånekapital er en af de billigste måder at sikre yderligere låntagning, når du allerede har et realkreditlån.

Leave a Reply

Your email address will not be published.